To år i Superligaen er alt, hvad det bliver til for Ernest Asante. B.T. kan afsløre, at den lynhurtige kantspiller skifter til Al-Jazira i Emiraterne.

Den 29-årige ghaneser kom til FC Nordsjælland i sommeren 2016 fra Stabæk, og især i sidste sæson fik han det helt store gennembrud med 16 mål i Superligaen. Når skiftet til Al-Jazira bliver gennemført, vil han stå tilbage med 66 Superliga-kampe og 21 mål for FC Nordsjælland.

Ifølge B.T.s oplysninger er Asante nået til enighed med Al-Jazira om en kontrakt på to år og kan se frem til en stor lønforhøjelse i forhold til sin kontrakt med FC Nordsjælland.

Ernest Asante er færdig i Superligaen. Vis mere

B.T. forstår, at det er agenten Allan Bak Jensen fra Elite Consulting, som står for handlen, der også sender mange penge til den danske klub, men da B.T. fangede ham i lufthavnen, havde han ingen kommentarer. B.T. har også uden held forsøgt at få en kommentar fra FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen.

Al-Jazira er en af de helt store klubber i Emiraterne og var i december i semifinalen i VM for klubhold. Her blev det til et knebent nederlag til de senere mestre fra Real Madrid.