Opdateret klokken 19.32: Brøndby bekræfter nu på deres hjemmeside, at Ante Erceg skifter til Esbjerg på en lejeaftale.

Der er gang i den ude på Vestegnen.

Brøndby har for nyligt sagt farvel til både Dominik Kaiser og Kamil Wilzcek, og nu kan B.T. så afsløre, at klubbens kroatiske angriber Ante Erceg skal lejes ud til Esbjerg.

Det sker, efter panelet i B.T.s ugentlige transferpodcast, Transfervinduet, tidligere onsdag kunne fortælle, at angriberen snart vinker farvel til de blå-gule.

Ifølge B.T.s oplysninger er der tale om en lejeaftale, der gælder for det næste halve år.

Men selvom den 30-årige kroat nu ikke længere kommer til at træne med Niels Frederiksens mandskab, så slipper Brøndby ikke helt for ham.

Ifølge B.T.s oplysninger betaler Esbjerg nemlig ikke hele Ercegs løn, ligesom aftalen heller ikke indeholder en frikøbsklausul.

Ante Erceg kom til Brøndby i juni 2018 efter et kort ophold i saudiske Shabab Al-Ahli.

Angriberen blev dog aldrig en succes på Vestegnen, og under cheftræner Niels Frederiksen har kroaten været helt ude i kulden.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

I denne sæson er det således kun blevet til sølle to indhop i Superligaen på henholdsvis otte og ni minutter. I sin Brøndby-karriere er det i alt blevet til 31 kampe med fem mål til følge.

Nu skal Ante Erceg så se, hvad han kan drive det til i Esbjerg fB, der lige nu ligger næstsidst i Superligaen med kun 13 point.

Dermed fortsætter Brøndby udrensningen i truppen, efter de allerede har sagt farvel til Dominik Kaiser, der røg til Hannover, mens den polske målsluger Kamil Wilczek er rejst til tyrkiske Göztepe.

Derudover har klubben også vinket farvel til tyske Hany Muhktar, der ved årsskiftet bytte Brøndby ud med den amerikanske MLS-klub Nashville SC.