Rasmus Falk er en ombejlet herre
Rasmus Falk er en ombejlet herre Foto: Claus Fisker

Rasmus Falk var i efteråret en af de helt store profiler i Superligaen, og med kontraktudløb om under et halvt år er han også en særdeles attraktiv vare for mange klubber.

De seneste måneder er Brøndby blevet bragt i spil som mulig ny destination for den unge fynbo, der både af økonomiske og sportslige årsager kan lade sig friste af et skifte til en større klub end OB, og nu skriver Ekstra Bladet, at en decideret lønkrig er brudt ud, så Brøndby får svært ved at konkurrere med FC Midtjylland på prisen.

Ifølge avisen skulle de regerende danske mestre være klar til at betale hele 30 millioner kroner over fem år til Rasmus Falk, skulle han vælge at lade sig friste af deres tilbud.

Uden at afsløre, hvor langt klubben er i overvejelserne om Rasmus Falk, vil sportsdirektør i FC Midtjylland, Claus Steinlein, gerne røbe, at Rasmus Falk er en interessant størrelse for Ulvene.

»Vi har naturligvis lagt mærke til, at Rasmus Falk har kontraktudløb til sommer. Når en så dygtig spiller står i den situation, vækker det vores interesse. Så naturligvis overvejer vi, om han kunne være en spiller for os,« siger han til Ekstra Bladet.

Brøndby satser dog ifølge Ekstra Bladet på at have et forspring i forhold til FC Midtjylland, da sportsdirektør, Troels Bech, har nære relationer til Rasmus Falk som følge af deres fælles tid i OB, da Troels Bech var træner.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.