FCK har ifølge Aftonbladet afvist et bud på Ludwig Augustinsson, der her fejrer at have scoret for FCK mod AGF.
FCK har ifølge Aftonbladet afvist et bud på Ludwig Augustinsson, der her fejrer at have scoret for FCK mod AGF. Foto: Jens Nørgaard Larsen

FC København har sagt nej til et bud fra Palermo på venstrebacken Ludwig Augustinsson på 22 millioner kr. Det skriver den svenske avis, Aftonbladet.

Opdateret: Ståle Solbakken afviser fuldstændig Aftonbladets historie. »Der er 0,0 promille sandhed i den historie,« siger han til bt.dk i denne artikel.

Aftonbladet citerer italienske Gazzetta dello Sport for oplysningen om buddet på 22 millioner kr. Tidligere skal både Inter og Liverpool have vist interessere for den 21-årige Augustinsson, som var med til at vinde EM for U21-landshold med Sverige sidste år.

Ludwig Augustinsson kom til FCK for et år siden fra svenske IFK Göteborg, og han har markeret sig med stærkt og stabilt backspil.

FCK vurderer en overgangssum på 22 millioner kr. til at være for lav, da Superligaens førerhold håber at kunne sælge til en større klub end Palermo, der i skrivende stund ligger femtesidst i Serie A og har brug for forstærkning i bagkæden.

Bt.dk har tidligere lørdag været i kontakt med FCK-manager Ståle Solbakken, som ingen kommentarer har til et eventuelt salg af Ludwig Augustinsson.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.