Wow, for en superliga-debut. Sådan sidder de fleste nok tilbage, efter Rodolph Austin søndag gjorde sin entré i den bedste danske række i kampen mellem Brøndby og FC København. Den flotte præstation bliver også belønnet af BT.

Mens jamaicaneren får en flot karakter, kan det samme ikke siges om FC Københavns Federico Santander, der virkede ved siden af selv.

Herunder kan du se BTs vurderinger af alle spillerne i det københavnske derby.

Brøndby - gennemsnit 6,6

Thomas Frank
Valgte rutine og fysik fremfor kreativitet centralt, hvilket virkede efter hensigten. Defensiven var solid, mens offensiven manglede idéer.
10

Frederik Rønnow
Blev sjældent testet af FCK-offensiven, men var på plads, da forsøgene endelig kom. Satte Brøndbys opspil igang med udmærkede udspark.
10

Johan Larsson
Havde det svært i højre side, hvor han defensivt skulle slås med Nikolaj Jørgensen og offensivt blev pakket godt ind.
4

Martin Albrechtsen
Satte ild til Brøndby stadion med sin matchvindende scoring. Målet blev krydret med en fejlfri defensiv indsats.
10

Daniel Agger
Kaptajnen gjorde det ikke sværere end det var. Kom ikke i unødvendige fysiske dueller og havde endda overskud frem ad banen,
10

Riza Durmisi
En evig trussel i venstre side med hidsige gennembrud og fornuftige indlæg. Fik med sin hurtighed ryddet fint op defensivt.
10

Rodolph Austin
Vestegnen har fået ny skraldemand! Jamicaneren så tung ud i bevægelserne, men var overlegen i sine indgreb og skildte sig flot af med bolden.
12

Lebogang Phiri
Var meget aggressiv i presset og stressede FCK’erne konstant. Med bolden havde han dog ikke det store held med sin aktioner.
7

Magnus Eriksson
Lagt ind centralt på midtbanen som den kreative kraft. Lykkedes dog sjældent med chanceskabende afleveringer og var ikke farlig selv.
4

Elbasan Rashani
Var total usynlig ind til sin udskiftning. Førsteberøringerne var dårlige, og driblingerne kunne læses på lang afstand.
00

Teemu Pukki
Havde det svært over for Zanka og Amartey, men fik heller ikke meget hjælp af sine holdkammerater. Trods det Brøndbys farligste.
4

Ronnie Schwartz
Virkede overtændt og lagde ud med grimme frispark. Lignede kampen igennem en, der havde rigeligt at gøre med sine defensive pligter.
02

FC København - gennemsnit 4,4

Ståle Solbakken

Valgte sin mest muskuløse start-11, men fik ikke udbytte af fysikken. Skabte meget få chancer og savnede kreativitet fra kanter og backs.
4

Stephan Andersen
Havde ikke ret meget at lave, men viste enkelte usikkerheder omkring sig afspil. Kunne med lidt held have gjort noget ved målet.
4

Tom Høgli
Den stakkels mand nåede ikke at være på banen meget mere end et par minutter, før han blev jordet af Ronnie Schwartz og måtte lade sig udskifte.
UB

Mathias Zanka Jørgensen
Spillede påpasseligt og forudseende, placerede sig klogt og lukkede ned for de helt store chancer - lige indtil Albrechtsen scorede.
7

Daniel Amartey
Spillede en fin defensiv kamp sammen med Zanka og begik meget få fejl. Havde ikke den fremdrift bagfra, han har evnerne til.
7

Ludwig Augustinsson
Spillede en solid defensiv kamp og havde total styr på Elbasan Rashani. Til gengæld så vi ikke de flotte offensive ting, vi ved han kan.
4

Kasper Kusk
Det var en af de dage, da der kom for lidt fra Kusk. Spillede momentvist godt, viste opfindsomhed og bløde fødder, men faldt for ofte ud.
4

William Kvist
Havde styr på den defensive del af FCK’s midtbane og var central i presspillet. Spillede med ro og overblik, men uden mange overraskelser.
7

Thomas Delaney
Præcis som William Kvist spillede han en kamp uden de store fejl, men heller ikke med den magi, der kunne have tippet kampen.
7

Nicolai Jørgensen
Når han vendte og fik sat fart, skete der noget omkring ham, men han fik aldrig forløst sin energi og store teknik.
4

Federico Santander
Dækkede bolden godt af med sit store korpus, og sugede meget til sig før pausen. Kom dog til meget få chancer og virkede langsom.
02

Andreas Cornelius
Var en af de få, der kunne hamle op med Austins fysik. Stærk i nærkampene og pågående, men blev aldrig farlig foran mål
4