Tak for denne gang, Brøndby!

Forsvarsspilleren Anthony Jung er fortid på Vestegnen. Han har nemlig skrevet under på en kontrakt med med Werder Bremen i Tyskland.

Det skriver den tyske fodboldklub på sin private Twitter-profil onsdag eftermiddag.

Dermed blev det til cirka fire år i Brøndby for 29-årige Anthony Jung. Han kom til Superliga-klubben i 2017 på en lejekontrakt, hvorefter aftalen blev permanent i 2018.

Den nu tidligere Brøndby-stjerne kommer til at optræde i den næstbedste tyske fodboldrække. Werder Bremen rykkede nemlig ned fra Bundesligaen i sidste sæson.

Anthony Jung fortæller i forbindelse med skiftet hjem til Tyskland, at han ikke skulle overveje tingene, da tilbuddet kom.

»Efter godt fire vellykkede år i København og med mesterskabet glæder jeg mig til at vende tilbage til Tyskland. Efter opkaldet kom fra Werder Bremen og Markus Anfang (cheftræneren, red.), behøvede jeg ikke at tænke to gange. Det bliver en virkelig spændende liga med mange store klubber. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang i Werder og få succes.«

Det blev til 145 kampe og fire mål på Vestegnen. Og Brøndby skjuler da heller ikke, at de kommer til at savne deres stjerne.

»Afskeder er en naturlig del af fodboldverdenen, og selvom vi vil savne Tony, så har han i den grad gjort sig fortjent til at tage næste skridt i sin karriere. Tony og hans kone står foran en familieforøgelse, og alle i Brøndby IF ønsker dem alt det bedste fremadrettet på og uden for banen, og jeg er sikker på, han kommer til at tænke tilbage på sin tid i Brøndby IF som nogle af de bedste år i sin karriere,« siger Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse.

Anthony Jungs kommende klub havde været en del af Bundesligaen i 40 år, inden nedrykningen blev en realitet tilbage i maj.