Foto: Martin Sylvest / Betina Garcia

Brøndby-formand Jan Bech Andersen har i denne uge trukket masser af negativ opmærksomhed, efter det kom frem, at han anonymt har svinet flere af klubbens profiler til på fanforummet Sydsiden Online.

Det gik blandt andet ud over den nu forhenværende cheftræner Thomas Frank, som onsdag tog konsekvensen af formandens ageren og sagde sit job op.

Jan Bech Andersens opførsel har fået mange hug med på vejen, og søndag aften meldte erhvervsmanden Asger Aamund sig så i koret af kritikere, da han langede ud efter Brøndby-bossen i Onside på TV3+.

»Det er det mest idiotiske, en formand har foretaget sig i et børsnoteret selskab, siden Nordisk Fjer-skandalen i 1991,« lød Aamunds bramfrie åbningssalut mod Jan Bech Andersen.

»På en skala fra et til ti er vi helt oppe i det røde felt. Det er helt uforståeligt, at han kan gøre det. Han sidder i en enorm magtposition som formand og oven i købet også storaktionær. Han sidder med alle magtmidler, så han kan holde et formelt møde, hvis han er utilfreds med nogle medarbejdere,« fortsatte Asger Aamund.

»Det er helt ufatteligt, at man ikke fatter, man har den magt, men sidder og skriver perfide breve på et fanforum. Det er helt uhørt,« sagde Aamund, som ikke giver meget for Jan Bech Andersens forklaring om, at han udover at være formand også er en engageret fan, og derfor er det til tider løbet af med ham, når han har skrevet under pseudonymet 'Oscar' på Sydsiden Online.

53523523525235235

»Det er en dårlig undskyldning, at det bare er et passioneret udbrud. Men han skal jo finde på noget.«

»Han er en afsikret håndgranat, fordi han åbenbart ikke har styr på sig selv og ikke ved noget om, hvad en bestyrelsesformand skal kunne og ikke kunne,« konstaterede Aamund, som havde et enkelt råd til Jan Bech Andersen:

»Han skal tage en voksen-lærlingeplads som bestyrelsesformand, han kan bare ringe til mig. Han skal starte helt forfra. Men han kan lære det, hvis han vil,« sagde Asger Aamund i Onside.

Fodbold Superliga Br

Så må tiden vise, om Jan Bech Andersen har tænkt sig at følge den opfordring fra Asger Aamund...

Søndag garanterede Brøndby-formanden dog, at noget lignende aldrig ville gentage sig, da han undskyldte overfor klubbens sponsorer før Superligakampen mod Randers.

»Jeg skulle selvfølgelig ALDRIG – og jeg gentager ALDRIG – have kommunikeret på den måde i min rolle som formand for Brøndby IF. Det beklager jeg dybt. Jeg ville ønske, at jeg kunne rejse tilbage i tiden og ændre på det gjorte. Jeg kan som sagt kun dybt beklage fejlen overfor alle, der elsker Brøndby. Jeg kan love for, at det selvsagt aldrig sker igen,« sagde Jan Bech Andersen blandt andet inden kampen, som Brøndby vandt 1-0.

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.