Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det blev aldrig den succes, som klub og spiller havde ønsket, da Mart Lieder for to år siden skiftede til OB.

Og nu slutter det fynske eventyr for den hollandske angriber, der netop har fået sin kontrakt ophævet, så han frit kan skifte til en anden klub.

Det oplyser OB i en pressemeddelelse.

»Vi takker Mart for indsatsen og målene i den stribede trøje. Mart har haft et ønske om at komme videre til en ny klub, og det vil vi ikke stå i vejen for,« siger Michael Hemmingsen, der er klubbens sportschef.

I alt nåede hollænderen 34 kampe og fem mål i den stribede trøje. Hans kontrakt stod ellers til at udløbe til sommer.

»Derfor er vi i dag blevet enige om at ophæve kontrakten, så han allerede nu kan skifte til en ny klub,« fortsætter Hemmingsen.

Mart Lieder danner privat par med den hollandske landsholdskeeper i håndbold Tess Wester, der tidligere har spillet for Odense Håndbold. Hun skiftede i sommeren 2021 til CSM București i Rumænien. Om Mart Lieder også drager mod den rumænske hovedstad vides endnu ikke.

Men han er glad for, at OB ikke vil stå i vejen for hans jagt på en ny klub.

»Tiden i OB blev desværre ikke, som jeg drømte om. Når det er sagt, så har der været nogle øjeblikke, jeg ikke glemmer. Eksempelvis husker jeg tydeligt jubelen fra vores fans, da jeg udlignede til 2-2 mod Brøndby. Nu går turen videre til en ny klub, og jeg er glad for, at OB ikke vil stå i vejen for den mulighed, der er opstået for mig,« siger Mart Lieder i pressemeddelelsen, hvor OB også ønsker angriberen held og lykke med fremtiden.

Inden opholdet i OB spillede han halvanden sæson for Sønderjyske, der snuppede ham i hollandske FC Eindhoven.