Foto: Henning Bagger

Jonas Borring er hårdt ramt. Det fortæller Superliga-spilleren om den situation, han står i hos sin klub, Randers FC.

BT.dk kunne tidligere fredag fortælle, at holdets anfører, Christian Keller, nu danner par med Jonas Borrings hustru, Kira Egsgaard Borring.

De to er i øjeblikket separerede.

Over for EB.dk fortæller Jonas Borring, hvordan han har det med situationen.

»Keller har brudt regel nummer et i omklædningrummet. Han har fuldstændig dolket mig i ryggen.« siger Jonas Borring til EB.dk.

Dangdfg

Og der er flere omstændigheder, der gør det ekstra svært for fodboldspilleren, der har fået en uønsket hovedrolle i hele sagen. Han fortæller videre:

»Kira besluttede i slutningen af 2015, at hun ikke ville være sammen med mig længere og vi ligger i seperation. Vi bor imidlertid stadig under samme tag og har to børn at tage hensyn til her. Vi er dybest set stadig mand og kone,« siger Jonas Borring.

Den 31-årige offensivspiller har kontraktudløb til sommer. Han siger til EB.dk, at situationen mellem ham selv og Christian Keller i Randers FC er ’uholdbar’.

Superliga kamp FC Nordsjælland mod Randers FC. FCN og RFC. Rand

Klubbens sportsdirektør, Ole Nielsen, fortæller, at man er i gang med at finde ud af, hvad der skal ske fremadrettet.

»Vi er i en dialog om en forlængelse, men hvordan det ender, ved jeg af gode grunde ikke. Om sagen her kan jeg kun sige noget om, hvordan spillerne træner, og på trods af at vi alle har forståelse for Jonas Borrings situation, er spillerne gode til at skille tingene ad og træner flittigt. Det er trods alt det, vi er ansat til. Og så prøver vi at give Jonas al den opbakning, han har brug for. Mere har jeg ikke at sige til den sag,« har Ole Nielsen sagt til BT.dk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.