I sæsonens første store københavner-derby var det FC København, der for en stund sikrede sig håneretten, da Brøndby blev sendt hjem fra nationalarenaen med et 0-1-nederlag.

I en fantastisk kulisse i en udsolgt Parken fik de 32.526 tilskuere en kamp, der i lange perioder var mere intens, end den var underholdende og velspillet.

Det var dog i første halvleg hjemmeholdet FC København, der havde et lille overtag. Det udmøntede sig i halvlegens døende minutter i en stor hovedstødschance til Andreas Cornelius, men en fremragende refleksredning af Brøndby-målmand Lukas Hradecky forhindrede en pauseføring til værterne.

Den finske målmand så omvendt skidt ud, da FC København tidligt i anden halvleg bragte sig på 1-0. Efter et godt gennemspillet angreb i venstre side havnede bolden hos Bashkim Kadrii, der resolut sparkede på mål. Vinklen var dog så spids, at Brøndby-keeperen burde have forhindret scoringen.

Utroligt mange øjne var under kampen rettet mod Brøndbys hjemvendte helt Daniel Agger, og de kunne mod slutningen af første halvleg se landsholdsanføreren begynde at tage sig småforpint til sit baglår. Han forsøgte sig konstant med udstrækninger, men halvvejs inde i anden halvleg måtte Agger lade sig skifte ud.

Heller ikke i Aggers fravær lykkedes det Brøndby at komme frem til den afgørende chance, og derfor var det FC København-spillerne, der kunne strække armene i vejret, da dommer Kenn Hansen efter seks minutters overtid fløjtede kampen.