AGF-træner David Nielsen lignede en såret og mærket mand, da han efter aarhusianernes nederlag på 1-2 i mandags Superlige-hjemmekamp mod OB mødte pressens udsendte.

»Jeg er enormt skuffet. Nu bliver vi formentlig en del af et nedrykningsslutspil, der bliver tæt og drabeligt,« sagde David Nielsen med et ansigtsudtryk, der signalerede dyb frustration, og tilføjede:

»Vi har stadig en teoretisk mulighed for at slutte i top-seks, og den har vi naturligvis i sinde at jagte, men der klart, at vores chancer for at indfri vores målsætning, havde været langt bedre, hvis vi havde vundet. Nu gælder det en udekamp mod AaB i Aalborg på søndag. Den går vi benhårdt efter at vinde.«

David Nielsen så fra sin position på sidelinien ellers 19-årige Kasper Lunding bringe AGF foran 1-0 i begyndelsen af anden halvleg.

AGF's Kasper Lunding, til højre, i duel med OB's Jacob Barrett Laursen i mandag aftens Superliga-kamp i Aarhus. Foto: Henning Bagger

»Det var et fantastisk mål, og med føringen har vi kampen, hvor vi gerne vil have den. Men desværre fik vi ikke sat kniven i OB, da vi havde muligheden,« sagde David Nielsen, der blandt andet hentydede til Patrick Mortensens kiksede afslutningsforsøg efter en times spil.

»Sådan er fodboldkampe. Det er bittesmå detaljer, der afgør dem. Nu tager Patrick sandsynligvis avisernes overskifter for den misbrugte chance, men som jeg ser det, kikser vores forsvar opdækningen ved de to mål, som vi lader OB score,« sagde David Nielsen.

Det første af disse lavede Bashkim Kadrii i det 68. minut, og da der manglede ti minutter scorede Troels Kløve til 2-1 på hovedstød.

»Det var et forløsende mål. For det første var det min første fuldtræffer i denne sæson, og for det andet er vi nu klar til mesterskabsslutspillet,« sagde Troels Kløve med et stort smil.

Uanset hvordan det går OB i sidste grundspilskamp på søndag hjemme mod Randers FC, kvalificerer fynboerne sig til Superligaens mesterskabsslutspil via en tredjeplads.

»Jeg tror på, at vi har muligheden for at vinde medalje. Vi indledte sæsonen skidt med kun to point i de første seks kampe, men siden er vi både mentalt og fysisk blevet stærkere og stærkere,« sagde Troels Kløve.