Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kim Aabech er kendt for at være iskold foran målet på de danske superliga-stadioner, men AGF-profilen ryster heller ikke på hånden, når den holder om en computermus, og der spilles roulette på nettet.

Det viste Kim Aabech natten til fredag 13. november, da han på spillehallen.dk indledte aftenen med 3.000 kroner og sluttede morgenen med svimlende 1,9 millioner kroner på kontoen – den største gevinst, der er udbetalt i de cirka fire år, spillesiden har eksisteret.

Den store gevinst blev omtalt bredt i forskellige medier, men for tre uger siden var der blot tale om, at vinderen var en mand i 30’erne fra Aarhus. Ifølge BTs oplysninger er denne mand dog AGFs Kim Aabech, der havde en dygtig og heldig hånd med jetonerne.

BT har forgæves forsøgt at få fat i AGF-spilleren, mens Country Manager fra spillehallen.dk, Peter Bregnhøj, afviser, at han kender alle hjemmesidens kunder og derfor afviser at bekræfte, at det er Aabech.

Men i generelle vendinger fortæller han, at der var tale om en ualmindelig cool mand, som man fik fat i, efter den store gevinst var i hus.

»Man er af en speciel støbning, når man gør det på den måde. Jeg kan ikke sige, hvordan han spiller. Men hvis man begynder at gamble om den størrelse penge, er man af en speciel støbning. Han tog det ualmindeligt cool. Han var selvfølgelig glad, men vi har haft vindere, der har vundet 100.000, som virkede mere glade. Ham her var bare cool i det, som om han nærmest havde forventet det fra begyndelsen,« siger Peter Bregnhøj om vinderen af de 1,9 millioner kroner.

De penge pynter godt på netbanken, når Aabech tjekker saldoen. Og de falder da også på et udmærket tidspunkt. Ikke bare skal der købes julegaver, men om et halvt år står Aabech også uden kontrakt.

Den har offensiv-esset ikke tænkt sig at forlænge med AGF, har Aabech-lejren flere gange slået fast. Og nu kan AGFs sportschef, Jens Andersson, da slet ikke fryse ham, for Aabech er ren is i hvert fald i forhold til økonomien.

Svenskeren er dog også kølig, da BT spørger ind til betydningen af Aabechs gevinst i forhold til en eventuel forlængelse.

Kim Aabech har vundet 1,9 millioner kroner på rouletten. Tror du, det bliver nemmere eller sværere at forlænge med ham nu?

»Det må du spørge Kim Aabech om. Jeg har ikke tænkt mig at sige noget om, hvad han laver i sin fritid,« svarer Jens Andersson.

Ville du gide spille i AGF, hvis du havde vundet 1,9 millioner kroner?

»Jeg kommer ikke til at kommentere hans eventuelle gevinst eller ikke-gevinst. Så det spiller ingen rolle, hvilke spørgsmål du stiller.«

Kim Aabech bliver næppe arbejdsløs med det efterår, han har præsteret. Esbjerg har allerede vist stor interesse for at hente ham, skrev TV3 Sport mandag. Men måske Aabech bare skal sælge støvlerne og satse fuldt ud på online-rouletten. For det er sjældent set, at en mand ganger sit indskud med 600 på en nat, fortæller Peter Bregnhøj:

»Jeg kan sige det sådan, at man ikke kan doble op fra det beløb til 1,9 millioner kroner ved at spille på bare rød og sort. Ud fra det kan man godt regne ud, at der er spillet direkte på numrene. Det er det eneste, jeg kan sige. Normalt har vi slet ikke den type spillere. Vi har kun folk, der hygger sig, og hvis de har vundet 25.000 kroner, skynder de sig at hive stikket. Så har de vundet den store gevinst. Men ham her havde en helt anden overbevisning om, hvad den store gevinst var.«

Kim Aabech skal fredag aften vise evnerne på det langhårede grønne tæppe, når AGF tager imod FC Midtjylland.

Andre læser også