Osama Akharraz fortryder sit angreb på bestyrelsen efter kampen mod Sønderjyske.
Osama Akharraz fortryder sit angreb på bestyrelsen efter kampen mod Sønderjyske. Foto: © Lars Rønbøg, Frontzonesport
Osama Akharraz fortryder, at han kort efter nederlaget mod Sønderjyske på direkte tv gav AGFs bestyrelse skylden for nedrykningen. 

Her sagde han til TV3 Sport:

- Vi spillere har gjort, hvad vi kunne, men det er bare ikke lykkedes. Der er et eller andet, som mangler at blive fjernet fra os. Et eller andet sted er det nok bestyrelsen. Men jeg kan ikke rigtig svare på det, for jeg ved ikke helt, hvad vi spillere kan gøre. Jeg synes ikke, at man har givet os de bedste forudsætninger for at kunne lave resultater i denne her klub.

Efterfølgende har Osama Akharraz dog fortrudt, at han meldte så hårdt ud.

- Jeg dummede mig og kom til at sige nogle ting, som jeg fortryder. Jeg blev fanget i et følelsesmæssigt øjeblik og er ked af, at jeg kom til at lægge al skylden over på bestyrelsen. Stemningen er virkelig trykket lige nu, siger Osama Akharraz til bt.dk.

Offensivspilleren fastholder dog, at bestyrelsen også har et ansvar for nedrykningen.

- Det er alle i klubben, der er skyld i denne her nedtur. Det gælder bestyrelsen, trænerstaben og os spillere. Vi har alle et ansvar. Vi har ikke vundet i ti kampe i træk og tabt til de direkte konkurrenter, og derfor ligger vi, hvor vi gør, forklarer Osama Akharraz.

Osama Akharraz har kontraktudløb ved årsskiftet.   
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.