AGF bliver en midtbanespiller fattigere.

De hvide fra Fredensvang slås i disse dage for enten at beholde Jens Stage eller score kassen på den både eftertragtede og populære anfører. Imens siger de farvel til en af Stages midtbanekolleger.

Ifølge B.T.s oplysninger sagde Adama Guira tidligere på ugen farvel til holdkammeraterne i Aarhus. Han er nu på vej på eksotisk eventyr meget langt fra 'Smilets by'.

B.T.-kilder fortæller, at 31-årige Guira er rejst til Asien. Her skriver han – hvis alt går efter planen – under på en kontrakt med R & F Soccer Limited, der spiller i Hong Kong Premier League, men er hjemmehørende i den kinesiske millionby Guangzhou.

(Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2017)
(Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2017) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

I R & F, der i sidste sæson blev nummer to i Hong Kong Premier League, bliver Adama Guira holdkammerat med to gamle kendinge af dansk fodbold. Den tidligere Viborg-angriber Serges Deble og den tidligere Vendsyssel-spiller Tiago er blandt klubbens to farligste målscorere.

Adama Guira, der er en del af Burkina Fasos landshold, har været i AGF siden sommeren 2017.

Her underskrev den tidligere Sønderjyske-profil en tre-årig kontrakt med aarhusianerne, men i løbet af dette forår gik han fra at være stamspiller under David Nielsen til at spendere mere tid på bænken. Han fik således ikke spilletid, da AGF lukkede sæsonen med to playoffkampe mod Randers.

Tidligere på måneden hentede AGF to nye midtbanespillere i form af Nicolai Poulsen fra Randers og australske Zach Duncan. Derfor har superligaklubben nu sagt ja til at sende midtbanespilleren en tur til Hong Kongs Premier League.