Brøndby vil have en ny defensiv midtbanespiller. AGFs U21-landsholdsspiller Jens Jønsson står højt på blokken, erfarer BT.

Martin Ørnskovs dage som starter i Brøndby synes talte. Klubben jagter en ny defensiv midtbanespiller med lys og lygte, og virker fast besluttet på at nå i mål, inden transfervinduet lukker ved udgangen af måneden.

Den jamaicanske landsholdskaptajn Rodolph Austin er ét bud på den københavnske vestegn, og han ligner netop nu manden, der satses på, men i det skjulte flirtes der med alternativer. Alternativer af den lidt mindre eksotiske, men ikke mindre interessante slags.

Ifølge BTs oplysninger sonderer Brøndby terrænnet omkring AGFs Jens Jønsson, der kan erhverves for en overskuelig sum, da hans kontrakt med oprykkerne udløber allerede næste sommer.

Klubben fra Vestegnen har gjort de første tilnærmelser til Jønsson, men om det ender med gevinst er mere tvivlsomt. Ifølge BTs oplysninger satser Jens Jønsson således mere på et skifte til udlandet, end på en fremtid i en anden Superliga-klub end den, hvor han har spillet hele sin karriere.

Jens Jønsson beviste under sommerens U21-EM i Tjekkiet, at han er en af landets mest talentfulde, unge midtbanespillere. Den 22-årige aarhusianer har også den ekstra kvalitet, at han kan dække af i midterforsvaret, hvor han har spillet talrige kampe for AGF.