AGF-lejren var ikke tilfredse med dommer Michael Johansen, der blandt andet gav FCK et fejlagtigt straffespark.

Bevæbnet med sin telefon i hånden gik AGF-spilleren Mustafa Amini rundt efter opgøret på jagt efter oprejsning. Efter en lille halv time fik københavnerne tilkendt et straffespark, efter bolden røg op på Aminis hånd. Det mente dommer Michael Johansen i hvert fald, og det var Amini uenig i.

Tv-billederne viste da også, at der ikke var tale om hånd på bolden, og det var de billeder, Amini gik rundt med på sin telefon på jagt efter Johansen. Han ville have dommeren til at indrømme sin fejl.’Hvordan kan han sige, at der er klart hånd på bolden?,” mumlede Amini til sig selv, imens han ledte efter dommeren.

Da AGF i sidste weekend tabte til Lyngby, ville man have kampen spillet om, efter man nedlagde protest mod dommer Mads Kristoffer-Kristoffersens udvisning af Dino Mikanovic i pausen af kampen.

Den appel fik man ikke held med, og der kommer ikke endnu én efter nederlaget til FCK på trods af utilfredshed over et fejldømt straffespark og en mulig offside-scoring.

»Det har jeg ikke lyst til at snakke om, efter vi har tabt 0-4. Jeg skal ikke fokusere på dommerkendelser, jeg skal sørge for, at vi bliver bedre, end det vi viste«, lyder det diplomatisk fra AGF-træner David Nielsen.

SE ALLE HØJDEPUNKTERNE FRA OPGØRET HERUNDER.

 


Heller ikke Martin Spelmann ville deltage i debatten, men mellem linjerne slap der alligevel lidt ud.

»Det er jo jeres (journalisternes, red.) job. Vi kan jo for helvede ikke sige noget. Du ved godt, hvad der sker, hvis jeg gør det. Men I har fandeme også et ansvar med at kommentere de ting, der sker, hvis der ikke er hånd på bolden eller der er offside. Det er jeres job, og det synes jeg fandeme, folk er dårlige til. Det preller bare af, og så står vi her og skal forsvare os. Alle mand på banen – om det er træner eller bolddreng – har et ansvar og er en del af fodbolden. Og så skal man også stilles til ansvar for de ting, man gør,« siger han.

Spelmann var selv involveret i et par fysiske bataljer og var medvirkende til et mindre masseslagsmål i første halvleg.

Men trods det hårde spil var der ingen bonus at hente for gæsterne, der stadig halter resultatmæssigt.

»Jeg er ikke så bekymret. Jeg er bare pisse irriteret over kampen. Det har vi prøvet før, men vi har også rejst os før,« lyder det fra Spelmann.

AGF møder på fredag FC Nordsjælland på hjemmebane i Aarhus.