903.800 kroner.

Det er resultatet af AGF's såkaldte julehjælp, der for tredje år i træk løb af stablen ved den sidste hjemmekamp inden jul.

Den fandt sted fredag, da AGF spillede 1-1 mod Silkeborg IF.

Her havde 9.038 tilskuere fundet vej til tribunerne, og da hver tilskuer udløser 100 kroner til julehjælp, så lyder det samlede beløb altså på næsten en million kroner.

»Det er fantastisk og en stor hjælp til dem, der trænger til en hånd i den kommende juletid. Det er tredje gange, vi laver AGF's JULEHJÆLP med de seks organisationer, og desværre er behovedet der stadig,« siger Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF, til B.T. og tilføjer:

»Så det er godt, at vi - sammen med fans og sponsorer - kan hjælpe igen og gøre en forskel.«

AGF's Julehjælp sker i samarbejde med seks lokale hjælpeorganisationer: Børnenes Kontor Aarhus, Røde Kors, Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus.

»Det er bare kanon flot, og det gør bare så meget glæde - det helt fantastisk. Vi hjælper nogle mennesker, der virkelig er trængende, så de er afhængige af den her hjælp for at kunne holde jul, så vi er vildt taknemmelige,« fortæller Hanne Lange, der er leder hos Børnenes Kontor.

Som tidligere består julehjælpen af gaver fra både AGF selv i form af billetter til kampe på Ceres Park i 2022 og gaver fra mange gode samarbejdspartnere.