I søndags sendte FC Nordsjælland en gave til AGF, da FCN vandt med 2-1 over Vejle og dermed sikrede 'De Hviie' en ny sæson i Superligaen.

Det fik journalist og AGF-fan Sture Sandø til at foreslå, at AGF-fans kunne overføre penge til, at FC Nordsjællands fans kunne få fadøl på deres regning, når de kommer på besøg på Ceres Park lørdag.

Efter 22 timer har Sture Sandø nu lukket for indbetalinger.

Der er samlet 4.190 kroner ind til øl. Der er kommet indbetalinger fra 63 forskellige, og beløbene er fra 20 kroner til 200 kroner.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Der er øl til de fremmødte i udebaneafsnittet. Jeg sørger for, at AGF får betaling på vegne af AGF-fans, og så sørger klubben for, at der står noget klar. AGF hjælper til, men der er ikke noget økonomisk,« siger Sture Sandø til B.T.

Han fandt på gimmicken lige efter FC Nordsjællands sejr over Vejle, og så skrev han ud på Twitter.

»Jeg sad og arbejdede lidt i går eftermiddags, da FC Nordsjælland og Vejle spillede deres kamp. Jeg havde svært ved at koncentrere mig om det, jeg egentlig skulle. Men da de vandt, så var AGF sikre.«

»Så ville jeg lave en lille gimmick, fordi jeg synes, det er lidt sjovt, at det er dem, der skal redde AGF. Jeg kan godt lide, der bliver gjort noget ud af det mellem fangrupperne.«

Så hvis man er FC Nordsjælland-fan, så er der altså nu en ekstra god grund til at tage til Aarhus og se fodbold, og Sture Sandø tror også, at der kan være andet i vente til FC Nordsjællands fans.

»Mon ikke, at der ville være nogle fans, der byder på et glas rosé også.«