Lyt til artiklen

I første kamp efter vinterpausen delte Vejle og AGF i et chancefattigt opgør, som sluttede 0-0.

AGF måtte tirsdag aften tage til takke med 0-0 og et enkelt point i Vejle efter en rodet affære i første runde af forårssæsonen i Superligaen.

De to mandskaber har ellers tradition for at spille målrige opgør mod hinanden, efter at hver af de sidste to indbyrdes kampe er endt med seks mål, men denne gang blev det altså en målløs fuser i Nørreskoven.

Spillet var præget af hårde fysiske dueller, og gang på gang var boldtab og fejlafleveringer skyld i, at holdene sjældent fik spillet sig til åbne målchancer.

Resultatet betyder, at AGF er på fjerdepladsen med 25 point for 14 kampe, mens Vejle sidder fast på tiendepladsen med 16 point.

Oprykkerne er nu uden sejr i de sidste otte superligakampe.

Det var fra kampens begyndelse en uskøn affære, hvor det var tydeligt, at begge hold skulle banke vinterrusten af sig på et ujævnt underlag.

Banens beskaffenhed besværliggjorde spillet, og der var langt mellem større målchancer i første halvleg, hvor ingen af holdene fik overtaget.

Samme tendens fortsatte efter pausen, selv om værterne indledningsvis havde et lille spilovertag, som dog ikke bar noget med sig.

Begge mandskaber blev derefter mere direkte i spillet, hvilket skabte flere chancer i begge ender. AGF-backen Casper Højer var tættest på midtvejs i anden halvleg, da han trykkede af fra kanten af feltet.

AGF pressede på til sidst og havde en stor tredobbelt chance i overtiden, men Vejle-defensiven holdt stand.

/ritzau/


Genoplev kampen i vores LIVE-blog herunder.