Foto: Sophia Juliane Lydolph

Hvis der er et sted, Emil Larsen holder af, er det USA. OB-spilleren brugte juleferien i New York, men fremover skal han bo fast i gode, gamle Amerika. Nærmere betegnet Columbus i Ohio.

Emil Larsen er nemlig ifølge BTs oplysninger klar til at tørne ud i MLS for Columbus Crew. Aftalen er angiveligt så godt som på plads, og det hele vil snart blive officielt, så Emil Larsen kan sige farvel til en speciel tid i OB.

Kantspilleren med en fortid i Lyngby skriver under på toårig aftale med option på et år mere. Og det er ikke en hvilken som helst klub i den bedste nordamerikanske række. Columbus Crew nåede i denne sæson frem til finalen i MLS, hvor man dog tabte til Portland Timbers.

emillarsen

Emil Larsen får i Columbus en tidligere Superliga-kending som holdkammerat i amerikanske Michael Parkhurst, der engang var at finde i FC Nordsjælland, mens også Napoli-stjernen Gonzalo Higuains bror, Federico, med jævne mellemrum figurerer på holdkortet.

Fodbold6434634664

Dermed bliver det altså farvel til OB for Emil Larsen. Og det sker efter tre et halvt år i det fynske med op- og nedture. Emil Larsens tid i OB vil nok mest blive husket for det missede skifte til Brøndby og et ikke altid forrygende forhold mellem den teknisk stærke kantspiller og OB-fansene.

BT har forsøgt at få en kommentar fra OB, men uden held.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.