Det har i den grad været nogle hektiske dage for Kasper Hjulmand.

Fredag kom han hjem fra Belgien, hen over weekenden var han i spil som ny træner i Anderlecht, og mandag formiddag stod han på Farum Park til bip-test i støvregnen og opstart med FC Nordsjælland. Velvidende, at det nu er sidste halvsæson.

»I dag er super speciel. Jeg er fuldstændig bombet af alle mulige årsager. Nu har vi været på banen, og i morgen starter hverdagen igen. Og så er jeg klar,« siger Kasper Hjulmand.

For det gik galt 'et eller andet sted' mellem FC Nordsjælland og den belgiske storklub, der søndag præsenterede en ny træner, Fred Rutten. Og derfor er Kasper Hjulmand tilbage i Danmark, hvor han skal stå i spidsen for FC Nordsjælland resten af foråret, inden han stopper til sommer.

Kasper Hjulmand går nu i gang med sin sidste halvsæson i spidsen for FC Nordsjælland.
Kasper Hjulmand går nu i gang med sin sidste halvsæson i spidsen for FC Nordsjælland. Foto: Henning Bagger
Vis mere


»Normalt snakker jeg overhovedet ikke om ting, som ikke er gået igennem, for så kunne man ikke lave andet. Men det står alle steder. Det var gjort, og så er der et sted i den sidste proces mellem klubberne, hvor det glippede. Så derfor står jeg her nu,« siger Kasper Hjulmand efter mandagens træning.

Og der er ikke nogen tvivl om, at han er ærgerlig. Det lægger han heller ikke selv skjul på.

»I går var jeg lidt tom indeni. Det var en stor mulighed, der missede, og det tror jeg også, den pågældende klub synes. Det er sådan, det er,« siger Kasper Hjulmand og fortsætter:

»Der er ingen tvivl om, det selvfølgelig sidder i kroppen, når det har været så tæt på. Det har været sindssygt intenst, men det er noget, jeg ryster af mig. I denne her verden er det, hvad der sker. Jeg tager tingene til efterretning, og det, jeg kan sige, er, at staben og spillerne kan regne med mig. Det kommer aldrig til at ændre sig,« siger FC Nordsjælland-træneren.

Kasper Hjulmand var i spil som ny træner i Anderlecht, men skiftet glippede.
Kasper Hjulmand var i spil som ny træner i Anderlecht, men skiftet glippede. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere


Han understreger, at hans motivation stadig er der. Også selvom han er tydeligt skuffet over, tingene ikke gik, som de skulle.

»Det er en fantastisk klub (i Belgien, red.), og jeg synes, det var en god mulighed. Når det så kommer så langt, er det ikke bare lige noget, man bare ryster af sig. Men det skal jeg nok gøre. De her drenge er jeg fuldstændig dedikeret til. Jeg skal nok ryste det af, og jeg er klar på at køre på. Men den sidder der lige,« siger Kasper Hjulmand.

Han står nu i spidsen for FC Nordsjælland, indtil hans kontrakt udløber til sommer. Efterfølgende er det slut for denne gang. Hvad fremtiden bringer, ved han endnu ikke. Han vil - for nu - fokusere på at få et godt forår i Farum.

»Det er helt åbent. Jeg koncentrerer mig først og fremmest om det, jeg har foran mig. Jeg har lært mig selv at være i nuet og tænke på det, der er lige foran mig,« siger Kasper Hjulmand.