Én uge.

Så lukker transfervinduet for denne gang. Og det betyder, at der skal tænkes over nogle ting i Brøndby. På både den korte og lange bane.

»Jeg tror ikke, vi i Brøndby skal fokusere på at lave penge. Det er ikke det, det handler om. Det handler om at få balance i ting. Vi må kigge på den lange bane. Der er også noget her på den korte, hvor vi skal kunne konkurrere. Det skal vi gøre alt for. Der er et vindue, der er åbent, og ja, der kan ske ændringer, men der skal ikke forventes de store transfers ind,« sagde klubbens fodbolddirektør Carsten V. Jensen efter 0-3-nederlaget til AGF.

En kamp, hvor både Kasper Fisker og Kevin Mensah udgik med skader. Samtidig er Hany Mukhtar på vej væk fra Vestegnen.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Noget, der blev meldt ud allerede inden kampen startede. Han er rejst 'over Atlanten' for at tale med en ny klub, og Carsten V. Jensen fortalte, at Brøndby og klubben var enige.

Ellers var han ikke blevet sendt af sted, men han forventer, at midtbanespilleren er tilbage onsdag. Dog er det langtfra sikkert, der bliver hentet en gardering til pladsen.

»Jeg har haft halvanden måned med Niels. Vi skal være meget nøjagtige. Både med det, vi gør den næste uges tid, men også i forhold til at forberede det, der sker til vinter meget nøje. Der er vi ikke begyndt at kigge hen endnu. Vi ved jo godt allerede nu på den korte bane, hvad vi kan rykke med,« siger Carsten V. Jensen.

En anden, der er rygtet væk, er forsvarsspilleren Paulus Arajuuri. Og Carsten V. Jensen vil ikke afvise, at et nyt navn kommer til i Brøndby på den position, inden transfervinduet lukker i.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Jeg vil sige det sådan, at hvis Paulus ikke er her, når vinduet lukker, har vi fået en ny mand. Hvis han er her, er det, fordi vi ikke har hentet en ny,« sagde Carsten V. Jensen lettere kryptisk.

Transferspørgsmålene stod i kø til ham efter søndagens kamp, og et andet navn, der også blev smidt i puljen, var Johan Larsson.

En gammel kending, der lige nu ikke har nogen kontrakt, og hvis navn har spøgt i kulissen. Og fodbolddirektøren nikker da også til, at svenskeren da 'kan være et emne'.

»Det synes jeg, han skal være. Hvis man er tidligere Brøndby-spiller, kaptajn og ikke har skrevet under på en ny kontrakt, og vi skal kigge på, hvordan vi skal styrke os, skal han være et tema, men det er ikke det samme, som at vi er i dialog. Det ville være dumt for mig at stå og sige, det ikke er aktuelt,« sagde Carsten V. Jensen, der søndag aften kunne se et Brøndby-hold, der langtfra levede op til niveau.

Noget, der da også kunne give anledning til en smule panderynker. Men selvom præstationen langtfra var godkendt, blev der dog ikke råbt alarm på Vestegnen efter nederlaget på 0-3.

»Det er aldrig sjovt at se en præstation, som vi ikke har leveret på noget tidspunkt i efteråret. Det er det umiddelbare. I morgen bliver der lagt afstand til det, og så må vi kigge på det,« sagde Carsten V. Jensen.