Trods en skuffende sæson for AaB, hvor det blot blev til en tiendeplads i Superligaen, for nordjyderne, har klubbens sportsdirektør, Allan Gaarde, fortsat stor tillid til holdets træner, Morten Wieghorst.

Blot en sejr i de seneste ni Superliga-kampe er det blevet til for AaB samt en skuffende tiendeplads i Superligaen. Alligevel har AaB fortsat stor tiltro til holdets træner, Morten Wieghorst, og klubbens sportsdirektør, Allan Gaarde, lægger hånden over sin træner.

»Jeg indstillede i efteråret bestyrelsen til, at vi skulle skifte træneren ud, og det var den hårdeste beslutning at skulle træffe. Jeg vurderede, at det var det rigtige for AaB, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Morten er den rigtige mand for AaB,« siger Allan Gaarde til BT og tilføjer:

»Jeg er ret sikker på, at vi er på rette vej. Det er klart, at vi skal også se på truppen og kigge på, hvordan de passer sammen. Jeg synes dog, vi har en meget spændende trup, som det ser ud lige nu.«

I stedet indrømmer Allan Gaarde, at holdet skal ud og kigge efter forstærkninger til holdet efter en skuffende sæson, men AaB-sportsdirektøren understreger samtidig, at det også er et spørgsmål om økonomi.

 
Selvom AaB’s Rasmus Thellufsen scorede et fremragende mål, så må AaB gå på sommerferie. Randers er derimod tættere på Europa League.
Vis mere

»vis vi ikke har pengene, har vi ikke muligheden for at bygge et godt hold op. Vi har dog opbygget et økonomisk fundament i denne sæson, der gør, at vi også kan agere positivt i det næste transfervindue.
Der er ingen tvivl om, at vi skal ud og forstærke os. Jeg vil ikke komme ind på konkrete positioner lige nu, men jeg er selvfølgelig klar over det, og det er set over en bred kam, men vi skal helt sikkert kigge på det fra dag et,« lyder det fra AaB-sportsdirektøren.

Trods de manglende sportslige resultater har AaB i denne sæson bevist, at de kan agere fornuftigt på transfermarkedet ved at lave to store salg af henholdsvis Christian Bassogog og senest Joakim Mæhle.