Kenneth Emil Petersen skifter til OB.
Kenneth Emil Petersen skifter til OB. Foto: Henning Bagger

Kenneth Emil Petersen skifter AaB ud og OB ind fra næste sæson af. Dermed bliver den stærke forsvarsspiller genforenet med sin tidligere træner Kent Nielsen.

OB bekræfter historien, som bt.dk allerede kunne fortælle tirsdag, på sin hjemmeside.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til tilgangen af forsvarsspilleren, som han tidligere har arbejdet sammen med i OB og Horsens.

SOC/

»Vi får en temperamentsfuld og fysisk præget midterforsvaret ind i truppen. Han har gode evner i at læse og dirigere spillet og folkene omkring ham. Han er meget dygtig og rolig med bolden, og dermed har han stor betydning for at sætte spillet fra egen bagkæde. Samtidig er han en erfaren spiller, som vi forventer kan blive et samlingspunkt på banen og i truppen. Samtidig kender jeg ham som en modnet spiller, der har lært at bruge sit temperament positivt, og det udmønter sig i en enorm vindermentalitet, som han bruger til at gøre sine holdkammerater bedre,« siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Kennet Emil Petersen begyndte sin karriere i Herfølge og skiftede i 2006 til Horsens, inden han tre år senere rykkede til Aalborg, hvor han har været lige siden.

Nu gælder det så Ådalen i Odense, og det er et eventyr, som næsten ikke kan komme hurtigt nok for AaB-spilleren.

»Jeg glæder mig rigtig meget, for jeg har haft en fornemmelse af, at der skulle ske noget nyt, når min kontrakt i AaB udløb. Jeg har søgt efter et spændende projekt, og der er OB en attraktiv mulighed for mig, for jeg er overbevist om, at der kommer til at ske en masse. OB er stadig en storklub, selvom resultaterne har været svingende i de seneste år, og jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring, vindermentalitet og energi i både træning og kamp,« siger Kenneth Emil Petersen til klubbens hjemmeside.

Kenneth Emil Petersen har fået en kontrakt af tre års varighed.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.