AaB holdt sig inde i mesterskabskampen, da de søndag vandt 2-1 over FC København.

Nordjyderne bragte sig foran tidligt i kampen ved Rasmus Thelander, mens Olof Mellberg fik udlignet syv minutter før tid. Alligevel løb AaB med sejren, da Jeppe Curt scorede minuttet efter.

Efter kampen mente kampens første målscorer, at det var retfærdigt, at det var AaB, der løb med de tre point:

- Det var ikke den kønneste kamp i verden, men vi kæmper virkelig hårdt. Selv da de scorer, har vi troen på det. Og jeg føler faktisk også, vi er i kontrol. Så vi fortsatte med at jagte målet, og jeg er bare glad for, at vi fik det. Det var en fantastisk sejr, sagde Rasmus Thelander til TV3+.

For kampens matchvinder Jeppe Curth var sejren også en kæmpe forløsning. Især for ham personligt, fordi han har kæmpet med at få spilletid i foråret:

- Det er fantastisk at kunne stå med en sejr. Mit mål betyder også meget. Bare det at kunne komme ind og gøre en forskel. Jeg har længdes efter at få noget spilletid, sagde han til TV3+.

Med sejren er AaB kun to point efter FC Midtjylland i toppen af Superligaen.