Lyt til artiklen

25. maj 2011. Så lang tid skulle AaBs Søren Frederiksen bladre tilbage i sin fodboldkalender for at finde sin seneste scoring i Superligaen før kampen i Horsens

Et mål, der i øvrig blev sat ind i en kamp mod hans nuværende arbejdsgiver, dengang Søren Frederiksen spillede for Sønderjyske.

Men her, næsten to år efter, kan Søren Frederiksen nu endelig kan prædikatet som ’tørlagt angriber’ langt bort.

- Det var superfedt, og det er jo snart to år siden, så det er utrolig dejligt. Det er selvfølgelig noget, jeg har ventet på, sagde Søren Frederiksen.

Målet blev dog til en hvis grad overskygget af resultatet, hvor AaB formøblede en ellers sikker 2-0-føring efter pausen.

- Det er selvfølgelig godt at score igen efter så lang tid, men nu står vi her med et point, og det er pisseærgerligt, sagde han.

Søren Frederiksen kom til AaB i vinterpausen på en toårig aftale efter et mislykket ophold hos FC København.

Og hos AaB har den 23-årige angriber fra start bidt sig fast som angrebsmakker til Nicklas Helenius i holdets startformation.

- Jeg føler, jeg har fået en fin start her i AaB, men får du som angriber ikke målene med dig, så begynder folk godt at kunne pege fingre ad dig, sagde Søren Frederiksen.

Han måtte i anden halvleg gå fra banen med et trælår og er derfor tvivlsom til AaBs næste kamp mod Esbjerg.

Træner Kent Nielsen var trods resultatet i Horsens tilfreds med sin nye angriber, der som sagt ser ud til at være Nielsens foretrukne makker til Nicklas Helenius i front.

- Nu er det fjerde gang de to starter sammen i træk, så det vil nogen jo nok påstå. Jeg er selvfølgelig glad for, at Søren får scoret. De gør det godt sammen, men vi har også alternativer. Men jeg er godt tilfreds med dem, sagde han.