AaB indledte forårssæsonen med et 1-1-resultat på udebane i Herning, hvor FC Midtjylland lagde græs til. Nordjyderne spillede en solid kamp, hvor mulighederne for tre point var til stede i alle 90 minutter.

Thomas Enevoldsen var efter opgøret klar i mælet, og han var ikke tilfreds med blot et point.

»Vi skulle have vundet denne kamp og have kørt dem over, for vi var langt bedre end dem. Vi havde kræfterne i anden halvleg, men formåede ikke at få det udnyttet, og jeg er her efter kampen ikke tilfreds med 1-1,« siger han.

Anfører Rasmus Würtz accepterede modsat sin holdkammerat pointdelingen, da han mente, at begge hold havde deres momenter.

»Begge hold havde deres perioder i den her kamp. I anden halvleg fik vi nogle gode omstillinger, som vi ikke helt fik gjort færdige, og der manglede vi lige den sidste skarphed. Vi kom trods alt frem til mulighederne og fik vist god moral.«

»Omvendt havde de dog også et par store chancer, de kunne have scoret på. 1-1 er her efter kampen vel et meget fair resultat,« siger Rasmus Würtz

AaB's cheftræner Lars Søndergaard var overordnet set tilfreds med det ene point, men ærgrede sig over, at koldblodigheden foran målet manglede i de afgørende sekvenser.

»Vi skal være tilfredse, som kampen nu udviklede sig, selv om der var perioder, hvor jeg følte, at vi skulle herfra med alle tre point.«

Lukas Spalvis kunne stige til vejrs og sende bolden flot i nettet til 1-1 mellem FCM og AAB!

»Vi satte dem totalt under pres i anden halvleg, kom også frem til nogle store chancer og fik fortjent udlignet. Deres presspil var ikke så knaldhårdt, som det var i første halvleg,« siger han.

AaB forbliver med det ene point på andenpladsen i Superligaen, hvor der er tre point op til FC København. Nordjyderne møder i næste runde OB i Aalborg.

Den lå lige på kanten, men hvad skulle der have været dømt?