Stemningen i AaB-truppen var høj, da spillerne efter nattefesten i Aalborg mandag ved middagstid var tilbage på træningsbanen.

Der var dog en enkelt undtagelse.

Således gik forsvarsspilleren Kenneth Emil Petersen rundt og ærgrede sig.

- Desværre kommer jeg ikke med i pokalfinalen (torsdag mod FC København, red.), sagde han og tilføjede:

- Jeg kom ellers problemfrit gennem kampen mod FC Vestsjælland, men da vi bagefter fik at vide, at FC Midtjylland havde tabt til FCK og vi dermed var mestre, jublede jeg så meget, at jeg pådrog mig en fibersprængning i læggen. Det er pokkers ærgerligt. Den kamp ville jeg rigtig gerne have deltaget i.

Kenneth Emil Petersen kan heller ikke forestille sig, at han er med i AaBs sidste Superliga-kamp i denne sæson søndag mod AGF.

- Nej, min sæson er slut. Skader af denne karakter kræver længere pause.

Samme melding kom fra AaBs svenske angrebsspiller Rasmus Jönsson.

- Min sæson er også slut. De lyskeproblemer jeg de sidste måneder har døjet med er på det seneste blevet værre og værre, sagde Rasmus Jönsson.

Begge spillere regner dog med at tage med holdkammeraterne i Parken.

- Den oplevelse vil jeg naturligvis gerne have med. Jeg krydser fingre for, at AaB vinder. Og jeg tror, vi har en god chance. Det er jo ikke så længe siden, at vi vandt over FCK på hjemmebane i Superligaen. Den sejr gav selvtillid, sagde Rasmus Jönsson, som AaB har lejet til udgangen af denne sæson i Bundesliga-klubbens Wolfsburg.