Det er mere end en måned siden, at Sparta Prag gjorde kur til AaBs 23-årige midtbanespiller Oliver Abildgaard.

Dengang bød den tjekkiske storklub på Oliver Abildgaard, men buddet var ikke stort nok til, at AaB kunne acceptere, skrev Ekstra Bladet. Det betyder dog ikke, at handlen ikke kan blive til noget.

For ifølge B.T.s oplysninger er der stadig liv i et muligt skifte for AaB-spilleren, der var med U21-landsholdet til EM i sommer.

Sparta Prag har fulgt Oliver Abildgaard længe, og tjekkerne ønsker stadig at lokke danskere til klubben.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Det vil dog kræve, at Sparta Prag og AaB kan blive enige om en pris, og det er angiveligt her, at den helt store knast ligger. Det taler deltagerne i B.T.s podcast Transfervinduet blandt andet om i denne uge.

AaB skal gerne sælge en spiller, inden transfervinduet lukker 2. september, og her er Oliver Abildgaard altså det bedste bud på sådan et salg. Og Abildgaard selv har da også tidligere talt om Sparta Prags tilnærmelser.

»Det er fedt, at en klub som Sparta Prag har lagt et bud på mig og synes, det kunne være interessant at hente mig. Men tiden må vise det, for jeg vil ikke stå og snakke om fremtiden, når bolden ikke er hos mig,«, sagde Abildgaard til Ritzau i midten af juli.

Måske der sker noget med Oliver Abildgaard i de sidste tre uger af det danske transfervindue.