FC København tog søndag imod Sønderjyske hjemme i Telia Parken.

Efter en sløv start på kampen vendte løverne tingene på hovedet og sikrede sig alle tre point.

1. Godt nok er han næsten lige kommet tilbage fra en skade, men Pieros Sotiriou ligner en mand, der har et stykke tilbage til sit topniveau. Særligt i første halvleg kom han ikke frem til meget, og når han endelig afsluttede, var det for uskarpt fra cyprioten, der også lavede flere sløsede afleveringer. Samarbejdet med N'Doye sidder ikke helt i skabet.

2. Sønderjyske skal kende deres besøgelsestid. I første halvleg havde det jyske mandskab alle tiders chance for at gøre det til 2-0. Ja, det var gode redninger af Stephan Andersen, men sådanne chancer skal altså i kassen, hvis man vil have noget med hjem fra Parken. I stedet udlignede FCK, som også fik bragt sig foran, og så blev det svært for det jyske mandskab.

3. I sidste sæson var der en del kritik af ham, men Denis Vavro har spillet sig mere og mere op i FCK. Mod Sønderjyske gik han forrest, clearede og knoklede. Han viste sig som en lederskikkelse søndag aften i Parken, hvor han sammen med Sotirios Papagiannopoulos fik lukket godt af.