Ingen mål, men flere ting at tænke over for begge cheftrænere.

Det må være konklusionen efter det målløse opgør mellem AC Horsens og AaB mandag aften.

1. Er der fundet lidt af løsningen på AaBs offensive problemer? Morten Wieghorst må i hvert fald unægteligt have siddet med et lille smil i mange af situationerne, hvor Wessam Abou Ali havde bolden. Det er ikke nogen hemmelighed, at angriberne i AaB skal score flere mål, men mod Horsens fik Abou Ali i den grad markeret sig med driblinger, finter og sprudlende spil. Han var svær at styre for et ellers fint spillende Horsens-forsvar, og AaB-angriberen var med i flere farlige situationer.

2. Sammy Skytte og angriberpladsen er umiddelbart ikke et godt match. Ja, angrebssituationen i AC Horsens er kritisk, men lejesvenden fra FC Midtjylland lignede ikke den rette løsning på problemet. Han havde i hvert fald ikke meget held med sine aktioner på den uvante position. Han kom ikke frem til meget, og AaB-bagkæden formåede at holde ham i kort snor. Mon ikke Bo Henriksen rykker Skytte tilbage på midten.

3. Hvor er det niveau, AC Horsens viste i Parken? Det så lovende ud for Bo Henriksens tropper, men siden da har spillet været rimelig middelmådigt. På hjemmebane mod AaB flød spillet ikke, og de velkendte og karakteristiske lange indkast fra Mikkel Qvist sad heller ikke i skabet. Dog pluspoint for en fin og solid defensiv indsats fra forsvaret, der ikke lukkede mål ind for første gang i lang tid.