Brøndby fik sat tre point på kontoen, da de søndag gæstede Vendsyssel. Oprykkerne fik ellers presset gæsterne i perioder, men særligt én mand gjorde forskellen for Brøndby. Men hvad lærte vi fra kampen?

  1. Kamil Wilczek. Den knivskarpe angriber fortsætter bare med at imponere. Alt, hvad han rører ved, bliver til guld for tiden, og med en scoring i hver halveg var han Brøndbys klart bedste spiller. Cheftræner Alexander Zorniger skal være meget glad for sin polske angriber, og måske bør han også begynde at kigge på Wilczeks kontrakt, hvis ikke han skal se ham forlade klubben? Kontrakten udløber nemlig næste sommer, og med den nuværende form bør Alexander Zorniger passe på. De udenlandske klubber er altid på udkig efter brandvarme angribere, og det må Wilczek i den grad siges at være i øjeblikket.

  2. Det startede ellers så godt for tyske Marvin Schwäbe, da han kom til klubben. Keeperen virkede til at være en utrolig stærk signing, og mange glemte nærmest tabet af Frederik Rønnow. Verden er en lidt anden i øjeblikket, og det er tydeligt, at Schwäbe ikke er inde i den bedste periode. Senest mod Genk var han ikke imponerende, og søndagens kamp mod Vendsyssel var bestemt heller ikke god. Ud over en enkelt god redning i første halvleg virkede han utrolig usikker og var også på to mærkværdige skovture. Han kunne meget nemt have kostet et mål, og målmanden skal til at hanke op i sig selv, hvis han ikke skal få Brøndby-fans til at savne Rønnow for meget.

  3. Vendsyssel skal på trods af nederlaget ikke være alt for skuffet. Indsatsen var nemlig rigtig god fra start til slut, og oprykkerne var faktisk det bedste mandskab i første halvleg. Gennem hele kampen formåede de at skabe chancer, men de skal hjem på træningsbanen og øve afslutninger - de var ikke skarpe nok og formåede kun at få sat bolden i kassen på et straffespark. Det vil de i den grad ærgre sig over. I de døende sekunder fik de alligevel en sidste, gylden mulighed for at få det ene point med, men igen var skarpheden der bare ikke.