4-9. Det er den sammenlagte målscore, Brøndby tager med sig fra sæsonens to sidste europæiske kampe.

De blå-gule er præcis som FC Midtjylland færdige i Europa League, inden den for alvor er gået igang. De fik en på lampen i Belgien i sidste uge - torsdag aften fulgte Genk op med et dybt stød.

Belgierne var fremragende. Det var Brøndby ikke. Derfor er det nu slut med europæisk fodbold på Brøndby Stadion.

Men hvad tager vi med fra de blå-gules europæiske svanesang. Her er et par punkter:

1. Der er lige nu meget langt fra det Brøndby-hold, der i sidste sæson var ubesejret i næsten ni måneder i træk. Midtbanen savner dynamikken og kreativiteten fra sidste år - og defensiven lider blandt meget andet under Christian Nørgaards fravær. Der venter Alexander Zorniger store mængder arbejde for at få 'det nye' Brøndby-hold til at blomstre på samme måde som det gamle. Først og fremmest skal defensiven finde et par ben at stå på. Genk scorede igen efter behag mod et forsvar, der ser både tungt og ubeskyttet ud. Kommer der ikke styr på defensiven, kan de blå-gule gå en vanskelig sæson i møde.
Sekundært skal Hany Mukhtar og Simon Tibbling - hvis han er i klubben på lørdag - igen tage midtbanen på skuldrene.

2. Brøndby har så mange dygtige midtbanespillere. Nu har de også Besar Halimi! Halimi kommer næppe til at spille seks'er, men det kan undre, hvorfor Alexander Zorniger holder så stædigt fast i Josip Radosevic. Kroaten er lige kommet til, og han skal naturligvis have en chance. Men lige nu virker der til at være mere kvalitet i både Dominik Kaiser og Lasse Vigen på den vigtige position. Radosevic kan muligvis have godt af en måned eller to til afor alvor at få Zornigers system ind under huden. Det har Kaiser og Vigen allerede.

3. Brøndby har potentialet til en rigtig potent og målrig angrebsduo i Kamil Wilczek og Ante Erceg. Wilczek er konstant farlig og virker lige nu umulig at forhindre i at score mål - og Erceg har også kvaliteter, der kan sætte et forsvar i brand. Præcis som i Genk var det ikke Brøndbys forreste, der faldt igennem denne torsdag. Tværtimod begynder polakken og kroaten at ligne et særdeles spændende par. De kommer til at score mange Superliga-mål i denne sæson!