Jublen brød løs i Aarhus, da AGF hjemme slog Sønderjyske 1-0 og dermed fik sæsonens første sejr. 

Men på trods af resultatet er der stadig grund til panderynker for David Nielsen, hvis mandskab både defensivt og offensivt efterlod flere spørgsmålstegn i dagens kamp.

  1. Jesper Juelsgård og Niklas Backman udgjorde midterforsvaret for AGF for anden kamp i streg. De to virker dog ikke til at være særlig godt spillet sammen, og det var tæt på at koste en scoring, da en stor kommunikationsfejl gav Mart Lieder frit løb mod mål. Anfører Pierre Kanstrup var ellers udtaget til truppen, men så med fra tribunen. Han har dog heller ikke set skarp ud i AGF’s første to kampe, så spørgsmålet er, om han kan stabilisere forsvaret, når han formentlig snart vender tilbage. For helt sikkert ser det ikke ud.
  2. Jens Stage var til de flestes overraskelse valgt som den enlige angriber til dagens kamp mod Sønderjyske. Og det var ikke en rolle, som klædte midtbanespilleren – eller AGF’s offensive spil. Stage truede aldrig rigtig Sønderjyske-forsvaret i hverken luften eller i dybden, som vi plejer at se Kasper Junker gøre det. I løbet af kampen byttede Stage plads med Mustapha Bundu, og det fungerede meget bedre for både Stage og AGF’s offensiv.
  3. Sønderjyske virker til at have et koncept, der bare fungerer. Med en stram 4-4-2, en solid defensiv og med farlige våben i form af kontraer og dødbolde kan de give alle hold problemer. Og de viste faktisk i dag, at de også kan skabe noget i det etablerede spil, efter de kom bagud mod AGF. Desværre for dem landede bolden aldrig ordentlig for fødderne af angrebsduoen Hvilsom og Lieder, og de må rejse hjem med et 1-0 nederlag i bagagen.