En tung kamp i benene og flere navne på skadeslisten.

Det var, hvad FCK kunne flyve til Aalborg med inden sidste kamp før landskampspausen.

Viktor Fischer var blevet syg og Carlo Holse småskadet, og de måtte derfor blive hjemme i København.

En streg i regningen for FCK, der havde en rigtig svær dag i Aalborg mod et hjemmehold, der særligt i første halvleg var det bedste hold og fortjent vandt 1-0.

FCK er nok glade for pausen
I København har de nok ikke meget imod, at der kommer en kamppause nu. Det så hårdt og svært ud for Solbakkens mandskab, der kom til Aalborg med en hård Riga-kamp i kroppen.

Spillet var i hvert fald tungt at se på, og det er nok de færreste af spillerne, der klager over en lille pustepause.

Overskuddet var svært at få øje på, og der manglede i hvert fald mindst ét gear. Det blev en smule bedre efter pausen, men de helt gode løsninger manglede.

Andersen-stjernen lyste i Aalborg
Han var her, der og alle vegne. Både på banen men også på de sociale medier, hvor han var med til at stjæle opmærksomheden. Med rette. For det Lucas Andersen leverede i kampen mod FCK var bare klasse. Guillermo Varela blev flere gange ekspederet helt ud i Limfjorden af Andersen, som FCK-mandskabet havde svært ved at styre.

Ærgerligt for ham at hans ellers forrygende solotur i første halvleg endte med et stolpeskud og ikke en kasse.

Tandløse gæster
Mon ikke der bliver skævet til kalenderen og talt ned til, Dame N' Doye kommer tilbage? I Aalborg var FCK-offensiven i store dele af kampen i hvert fald tandløs.

Dog skal hjemmeholdet også have ros for at lukke godt af og spille med ro og disciplin.

FCK-chancerne kan i hvert fald tælles meget hurtigt - og det skyldes dels indsatsen fra hjemmeholdets forsvar men også, at der i dele af kampen ikke var meget at lukke ned for. Pieros Sotirou og Michael Santos var langt fra farlige, og Pep Biel greb ikke for alvor chancen i Fischers fravær. Noget, der måske har givet Solbakken lidt at tænke over på turen hjem.