Brøndby var på vej mod en vigtig sejr - men FC Midtjylland synes at have et halvt hold af tometer-mænd!

Derfor fik mestrene det ene point med fra den bane, hvor de i sidste sæson åbnede mesterskabskampen på vid gab. Brøndby var bedst, men FCM var mest effektive.

Det var dog langtfra de eneste læringer, der var værd at tage med fra Brøndby Stadion søndag aften. Her er tre af de andre vigtige fra topopgøret, der sluttede 2-2.

1. Brøndby har fået en ny angrebshelt
Han er af egen avl, han er ung, og han kan lave mål. Sådan lyder en god opskrift på en helt i Brøndby. Og sådan en synes de blå-gule at have fået i 20-årige Nikolai Laursen. Den unge angriber,  som Brøndby har lejet i PSV Eindhoven, var i den grad tilbage på den hjemmebane, som han forlod for tre år siden inden eventyret i Holland.
Laursen lavede en fremragende oplæg til Brøndbys første mål - og i 2. halvleg scorede han selv et af de bedste angribermål i denne sæson. Søndag aften - mod de forsvarende mestre - lignede Laursen 'the real deal'. Og så skadede det bestemt heller ikke,  at han lavede husmandsfinten i sekundet, inden han sparkede læderet ind bag Jesper Hansen. En svale gør ingen sommer, men han ser spændende ud!

2. Potentialet til et rivalopgør
Det kogte på tribunerne - og det kogte på banen. De seneste dages tumult mellem Brøndby og FC Midtjylland var med til at skabe en forrygende ramme om topopgøret. FC Midtjyllands aktie er ikke steget i Brøndby i løbet af denne uge. Tværtimod. Fansene var efter 'Ulvene' som en skydegal jæger, og Simon Tibbling - som var hovedpersonen i slåsmålet de to klubber imellem - havde også et bål i øjnene. I sidste sæson afgjorde Brøndby og FCM mesterskabet imellem sig. Det gør de måske ikke i denne, men en ny rivalisering kan  være på vej. Man har lov at håbe!


3. Mayron George har en stor mund
De snakker meget i FC Midtjylland. Det er ingen hemmelighed! Nu gør Mayron George åbenbart det samme. På 10 sekunder midt i 2. halvleg fik angriberen først ét gult kort - og så et andet. Begge for brok. Den slags bliver som bekendt til rødt, så George måtte tidligt i bad, hvor han så kunne tale lidt med sig selv. Heldigvis uden, at dommer Jakob Kehlet kunne høre det. Udvisningen kunne være blevet dyr for FC Midtjylland, men Kian Hansens evne til at kaste lange indkast og en vanvittig styrke i luftspillet skaffede gæsterne et vigtigt point.