I en tæt affære vandt FC Nordsjælland med 1-0 over AGF.

2044 fremmødte tilskuere var vidne til, at FC Nordsjælland vandt med 1-0 over et AGF-mandskab, der manglede offensive kvaliteter. Begge hold mangler nu én kamp, inden de går på julepause.

1. For mange fejl
FC Nordsjælland og AGF går begge efter en top-6-placering, der giver adgang til det famøse slutspil. Det var dog ikke til at se på niveauet i aftenens kamp. Dårlige vurderinger, halvkølige aflevering og for mange fejl - for begge hold. Og ja - der var også fine ting at tage med fra kampen såsom et knastørt hug fra FC Nordsjællands Karlo Bartolec i første halvleg, men det negative overskyggede desværre det positive i en generel uskøn affære. Det bliver spændende at se, hvilket af holdene der rent fejlmæssigt formår at rejse sig mest muligt inden julepausen.

2. Keeperne præsterede
Mellem stolperne var der til gengæld meget få fejl at øjne.
Målmændene Nicolai Larsen og Kasper T. Kristensen var to, der kunne forlade kampen med oprejst pande. Flere gange forhindrede de bolden i at ryge i netmaskerne. Ganske vist var det heller ikke, fordi de blev voldsomt udfordret i løbet af de 90 minutter. Men de tog begge pæne afslutninger, og stabilitet er nu engang afgørende uanset.

3. Offensiven haltede for AGF
Aarhusianerne fik produceret et par chancer i første halvleg, men derfra af var det ikke meget, vi så fra gæsterne på hjemmeholdets halvdel. Og efter pausen var FC Nordsjælland klart mest dominerende, og FC Nordsjællands Nicolai Larsen kunne tilmed tillade sig at stå langt fremme på banen i lange perioder af anden halvleg. Først ved en dødbold i det 72. minut lurede en mulighed for AGF, men den blev langtfra udnyttet, og i stedet blev den smidt væk. Efterfølgende kom AGF dog bedre med, men intet synderligt faretruende for FC Nordsjælland.