Lyt til artiklen

Var du klar over, at du skal gå over 4.000 skridt for at forbrænde en halv liter Mathilde kakaomælk og næsten 13.000 skridt for en pose chips med sour cream and onion?

Det har Dansk Firmaidræts Forbund valgt at sætte fokus på igennem kampagnen 'Tæl Skridt', hvor flere firmaer de sidste tre uge har konkurreret ved noget så simpelt som at gå.

Du kan se hele listen nederst i artiklen.

Søndag er konkurrencens sidste dag og konceptet er enkelt: Alle hold, der deltager i kampagnen, og som har gået mindst 10.000 skridt i mindst 11 af kampagnens 21 dage, deltager i lodtrækningen om kontantgevinster og til 50.000 kroner.

Formålet er at få flere mennesker til at tænke over, hvor meget de rører sig på arbejdspladsen og blive bevidste om sundere vaner, der hverken kræver omklædning eller en kæmpe omvæltning.

Forbundet har regnet på, hvor mange skridt, der skal til at forbrænde nogle af de mest hyppige snacks og læskende drikke.

Andre læser også: Asylansøger stoppet med 18 pc'ere på cyklen

Andre læser også: Da Søren blev enkemand som 43-årig

Antallet af skridt, der skal tages for at forbrænde de udvalgte lækkerier, er beregnet ud fra en kropsvægt på 70 kg. og en skridtlængde på en meter, oplyser Dansk Firmaidræts Forbund. En tungere person vil forbrænde mere pr. skridt på grund af de ekstra kilo og ville skulle gå mindre

Se listen herunder: