De officielle kostråd anbefaler, at du ikke spiser mere end 500 gram rødt kød om ugen, hvis du vil forebygge sygdom. I denne guide får du gode råd til, hvordan du skruer ned for dit kødforbrug samt, hvordan du vælger det rigtige kød i de rigtige mængder. Du får også tre lækre vegetar opskrifter.

SMUGKIG I GUIDEN HER

- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.

http://epaper.infomedia.dk/btp/20100831

Det får du i denne PLUS-pakke:

En 20 siders guide, som du kan læse på skærmen eller hente som pdf-fil, du kan gemme eller printe.

  • Spis kød med omtanke
  • GUIDE: Sådan får du mindre kød i hverdagen
  • GUIDE: Spis det rigtige kød i rigtige mængder
  • Fakta: Hvad er?
  • 3 lækre opskrifter uden kød

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.


Det får du i denne PLUS-pakke:

En 20 siders guide, som du kan læse på skærmen eller hente som pdf-fil, du kan gemme eller printe.

  • Spis kød med omtanke
  • GUIDE: Sådan får du mindre kød i hverdagen
  • GUIDE: Spis det rigtige kød i rigtige mængder
  • Fakta: Hvad er?
  • 3 lækre opskrifter uden kød
http://epaper.infomedia.dk/btp/20100830