B.T.s burgeranmelder, Henrik Ørholst, glæder sig.
Mildt sagt.
For da han tidligere onsdag så nyheden om, at den amerikanske burgerkæde Five Guys nu åbner i Danmark, var det lige før, at tænderne begyndte at løbe i vand.
»Ja, for satan. Jeg glæder mig helt vildt til det,« siger Henrik Ørholst:
»Jeg synes, at det er så fedt. Det er simpelthen højeste klasse inden fastfoodkæderne.«
Endnu er der ikke mange detaljer om åbningen – andet end at kæden søger medarbejder til en afdeling på Fisketorvet.

Og det er altså første gang, at den familieejede restaurantkæde nu kommer til Danmark, efter at man dog længe har kunne besøge den i en lang række europæiske lande.
Det betyder også, at burgerelskeren Henrik Ørholst får noget lettere ved at få tilfredsstillet sin hang til Five Guys.
»Når jeg eksempelvis er i Washington, D.C., bor jeg altid cirka 200 meter fra en af kædens restauranter. Og jeg spiser altid aftensmad dér,« siger han:
»Så jeg måske på åbningsdagen – eller meget tæt på – kommer jeg til at stå derude (ved den danske restaurant, red.).
Og hvad er det så, der er så velsmagende?
»Det er bare så godt hele vejen igennem. Kødet er altid godt, og fyldet og dressingen, og du vælger alt indholdet fra bunden,« siger Henrik Ørholst:
»Og så er de jo kendt for de enorme portioner pommes frites, der bliver håndskåret i selve restauranten. Man får bare et ordneligt bjerg, og de smager sindssygt godt. Det er nogle af de bedste fastfood-fritter i verden.«
At der kommer endnu en tilføjelse til den i forvejen velvoksne burgerscene i den danske hovedstad, bekymrer dog også B.T.s burgerelsker.

»Det københavnske burgermarked er alt for proppet. Der er alt, alt for meget, og der er simpelthen nogen, der må dreje nøglen om på et tidspunkt. Det kan ikke blive ved med at hænge sammen,« siger Henrik Ørholst:
»Men på den positive front bliver bunden løftet op.«
Henrik Ørholst lover i øvrigt B.T.s læsere en anmeldelse fra Five Guys, så snart den første restaurant i Danmark åbner.

