Nu er det tid til, at børn og voksne igen kan løbe to kilometer på en spændende rute, der slanger sig rundt blandt ZOOs vilde dyr

Mange af os får ikke motioneret nok i en travl hverdag. Det er simpelthen svært for både børn og voksne at prioritere motion og bevægelse i dagligdagen, selvom vi alle ved, at det er sundt. Men det kan du råde bod på nu.

Den 5. maj giver Børneløbet dig og dine børn mulighed for at nyde en dag i motionens og hyggens tegn. Det er muligt at tilmelde sig fra i dag.

ZOO i København danner rammerne om løbet, og den to kilometer lange rute går i år bl.a. forbi ZOOs nyeste anlæg, 'Den Aktiske Ring', hvor ZOOs to store isbjørne har fået et helt nyt, stort og mere naturtro sted at bo. Har I ikke tid til at se isbjørnene boltre sig, mens I løber, kan I gøre det efter løbet, hvor der er fri adgang til ZOO for alle deltagere.

Børn får ikke nok motion
Så sent som i januar pegede en undersøgelse fra Rockwool Fonden på, at danske børn bevæger sig alt for lidt - og i stedet sumper hen foran tv- eller computerskærmen. Et barn bruger i gennemsnit fem gange længere tid foran en skærm end på motion. Nu har I muligheden for at bryde det mønster og samtidig få noget frisk luft i kinderne.

Portene er åbne fra kl. 08.00, og startskuddet til løbet går kl. 09.00.

Ud over motion og sundhed har løbet igen fokus på at skabe oplevelser for børn og barnlige sjæle. Der er derfor præmieposer og medaljer til alle børn, der deltager i løbet.

Alle tilmeldte børn får en startpakke, der indeholder startnummer til løbet, tidstagningschip, medalje, præmiepose samt gratis adgang til ZOO København efter løbet.

Du kan tilmelde dig og dit barn børneløbet HER

Prisen er:

- Familiepris (1 voksen 1 barn) - 266 kr i perioden 7/2 til 7/3
- Prisen stiger til 313 kr. i perioden 8/3 til 5/5 2012
- Ekstra barn ( 1 barn) - 133 kr. i perioden 7/2 til 7/3
- Prisen stiger til 163 kr. i perioden 8/3 til 5/5 2012

Startnummre købt før 27.04.2012 modtages med Post Danmark. Startpakkerne bliver udsendt fra mandag den 29.04.2012. Alle, som har købt startnummre efter 27.04.2012, modtager startpakker på dagen ved indgang til ZOO kbh.

Årskort kan ikke benyttes til indgang på dagen, da løbet afholdes uden for normal åbningstid. Man skal som ledsager have tilmeldt sig for at komme ind til løbet. Børn under 5 år kommer gratis ind som tilskuer til løbet, men kan ikke deltage.

Se billederne fra BT Børneløbet 2012: Alle vandt guld i BTs børneløb