Serien Colony, der er skabt af Lost-forfatteren Carlton Cuse og som har Josh Holloway (Lost) og Sarah Wayne Callies (The Walking Dead) i hovedrollerne som Will og Katie Bowman, er netop blevet forlænget med en sæson – og det sker altså kun tre afsnit inde i premieresæsonen af science fiction-serien på USA Network, selskabet bag den omtalte Mr. Robot-serie.

»Carlton og Ryan har med stor succes skabt en fortælling, der belyser et samfunds styrker og svagheder, når det underlægges tvang og familien spredes for alle vinde. Colony har indtil videre klaret sig strålende, og vi glæder os meget til at se, hvor anden sæson tager os hen,« slutter Chris McCumber, USA Networks øverste chef.

Læs også: Rost science fiction-film på Viaplay i februar


Tv-serien foregår i en nær fremtid, hvor en del af USA er gemt bag en mur. Her lever familien Bowman i evig frygt for det diktatoriske styre, der slå ned på enhver, der forsøger at komme ud af Los Angeles eller som forbryder sig mod styrets ønsker. Hvem eller hvad denne besættelsesstyrke består af vil langsomt blive afsløret.

Serien vises i første omgang på USA Network, men Netflix har allerede meddelt, at de har købt rettighederne til at vise serien på deres internationale streamingtjeneste i løbet af 2016.

Vil du løbende have nyheder fra streaming-fronten, så giv Stream et Like på Facebook.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.