Tv-kanalen CBS, der har gravet dybt i gemmerne og pudset succesfulde filmkoncepter som Rush Hour og Limitless af for at forvandle dem til tv-serier, har nu føjet endnu et projekt til deres liste. CBS har nemlig valgt at give Training Day grønt lys og producere et pilotafsnit for at se om konceptet holder vand.

Det bliver den tidligere Los Angeles-betjent, Will Beall (Castle, Gangstar Squad), der står for manuskriptet til Training Day i serieformat. Imens sætter filmens oprindelige instruktør, den i dag 50-årige Antoine Fuqua, sig i stolen for at instruere premiereafsnittet. Han vil dog ikke blive projektets faste styrmand, men udelukkende agerer fødselshjælper.

Læs også: Så mange nye serier har Netlix i støbeskeen

Den oprindelige Training Day-film fra 2001 handler om den nyuddannede politibetjent, Jake Hoyt (Ethan Hawke), der er ivrig efter at arbejde for narkoafdelingens eltitegruppe, der ledes af den erfarne Alonzo Harris (Denzel Washington). Harris tilbyder Hoyt, at han kan komme med på patrulje en enkelt dag og vise, at han egner sig til jobbet i elitegruppen. I løbet af dagen bliver Hoyt klar over, at Harris har fortolker loven på sin egen måde — og det skaber store problemer for den unge betjent.

Denzel Washington vandt en Oscar for sit portræt af Alonzo Harris, mens Ethan Hawke var nomineret i kategorien best actor in a supporting role.

Pilotafsnittet forventes lanceret hen over efteråret på CBS.

Vil du løbende have nyheder fra streaming-fronten, så giv Stream et Like på Facebook

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.