Nu kan du godt glæde dig til endnu en sæson af House of Cards! Den får premiere d. 4. marts på Netflix i Danmark!
Nu kan du godt glæde dig til endnu en sæson af House of Cards! Den får premiere d. 4. marts på Netflix i Danmark!

En af Netflix' nok vigtigste serier, den højspændte og politiske serie House of Cards med Kevin Spacey i hovedrollen som Frank Underwood, forlænges allerede nu med en femte sæson - og det er altså godt og vel en måned før fjerde sæson overhovedet har haft premiere på streamingtjensten.

Til gengæld mister House of Cards også en af sine absolutte grundpiller, nemlig serieskaberen og manusforfatteren Beau Willimon, der har stået i spidsen for den amerikanske genindspilning af House of Cards.

Læs også: Gyserklassikeren The Exorcist får seriebehandling

Willimon var også manden bag filmatiseringen af teaterstykket Farragut North, et projekt der senere blev til den politiske film The Ides of March (Kamæleonen) med bl.a. Ryan Gosling, George Clooney og Paul Giamatti på rollelisten – og det er altså derfor store sko, der nu skal fyldes af en ny hovedforfatter.

Beau Willimon sagde bl.a. følgende til Deadline "Efter fem år og fire sæsoner med House of Cards er det på tide, at jeg kaster mig ud i nye udfordringer, men jeg er utrolig stolt over, hvad vi sammen har fået bygget op og ønsker naturligvis serien held og lykke i fremtiden."

Fjerde sæson af House of Cards har premiere på Netflix d. 4. marts i Danmark.

Vil du løbende have nyheder fra streaming-fronten, så giv Stream et Like på Facebook

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.