Efter utallige måneder med spekulationer, rygter og formodninger har den britiske skuespiller, Kit Harington, nu valgt at bekræfte at hans figur, Jon Snow, ikke længere er en del af fantasyserien Game of Thrones. Jon Snow, der ret brutalt blev stukket ned af sine våbenbrødre fra The Night Watch i sidste års sæsonfinale, er altså stendød.

I et interview til Digital Spy forklarer han, at der ikke er nogen snuptagsløsning på plads for at bringe Jon Snow tilbage fra graven. "Jeg havde selvfølgelig håbet, at folk i det mindste ville ærgre sig over det, og måske opfinde grunde til, hvordan han stadig kunne være i live. Så reaktionerne har været helt fantastiske! Men han er død. Sådan er det, og man kan ligeså godt vende sig til tanken."

Læs også: Her er udbuddet af film og serier på C More Play i februar

Kit Harington forklarede endvidere, at selvom han er set flere gange under optagelserne til sjette sæson i Belfast, så har det ikke været for at trække i arbejdstøjet som Jon Snow. "Jeg har faktisk ikke arbejdet på Game of Thrones i en rum tid nu, og jeg havde en del fri sidste år, hvor jeg bare slappede af."

Maisie Williams, der spiller Arya Stark i fantasyserien, har dog været ude og sige at Game of Thrones indeholder et twist omkring Jon Snows skæbne, men dette er formentlig blot i forhold til en række tilbageblik som angiveligt er indspillet tidligt sidste år i Belfast og som bliver en del af sjette sæson.

Sjette sæson af Game of Thrones har premiere på HBO Nordic d. 25. april.

Vil du løbende have nyheder fra streaming-fronten, så giv Stream et Like på Facebook.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.