De fleste tager efterhånden for givet, at de kan få et mobilpakke med rigelige mængder af taletimer og data til en månedspris, der svarer til 3 kolde fad øl.

Med andre ord – vi gider ikke betale dyrt for at bruge vores mobil. Og det er der bestemt heller ingen grund til, der findes nemlig rigtig mange gode mobilabonnementer med rigelig mængde tale og data til de flestes forbrug.

Du kan tjekke guide til billige mobilabonnementer og se, om du ikke finder noget, der passer til dit forbrug.

Men efterhånden kan det faktisk godt betale sig at bruge lidt ekstra kroner på et mobilabonnement, for flere og flere selskaber tilbyder nemlig fordele til en billig pris.

Fordele kan være tjenester som musik, gratis roaming, gratis lagerplads i skyen, billige telefoner, ekstra data og mobilforsikring.
For eksempel tilbyder en operatør 4 timers tale og 5 GB data samt fri sms/mms til 199 kroner om måneden. Men du får så samtidig også fri adgang til for eksempel HBO (tv-serier) og musik. HBO koster normalt 79 kroner om måneden og en streaming-tjeneste koster typisk 99 kroner. Hvis det er to tjenester, du allerede har og betaler for, eller som du gerne vil have, så betyder det, at du faktisk kan få 4 timers tale og 5 GB data for kun 21 kroner om måneden – så kan det ikke gøres billigere!

Hvis fordelene og tjenesterne dækker dine behov, kan du spare gode penge hver eneste måned ved at betale lidt ekstra for et mobilabonnement, der tilbyder en tjeneste, som du alligevel betaler for.

Vi har set nærmere på en række selskaber med forskellige typer fordele og tjenester – samt tale og data, der dækker de flestes behov.
Se den fulde oversigt over mobilselskaber med fordele og tjenester

OK Mobil har mobilpakke med 4 timers tale, 1 GB data & fri SMS/mms til 79 kroner. Fordelen ved dem er, at man får én times tale eller 1 GB data ekstra hver gang du tanker 50 liter benzin på en OK benzinstation.

Mobilselskabet 3 har en mobilpakke med fri tale, 10 GB data & fri SMS/mms. Fordelen ved dem er, at man får gratis roaming på tale, data & SMS i 24 lande, datadeling ved flere abonnementer og rabat på telefoner.

Telmore Play har en mobilpakke med 4 timers tale, 5 GB data & fri SMS/mms. Fordelen ved Telmore er, at de inkluderer 12 forskellige tjenester i prisen: HBO, musik, Mofibo, Cmore, magasiner og meget mere.