Spændingen er på sit højeste her forud for lanceringen af sjette sæson af Game of Thrones i slutningen af april – ikke mindst når det kommer til Jon Snows (Kit Harington) videre skæbne. I forbindelse med årets Critics’ Choice Awards fangede sitet The Upcoming skuespilleren Maisie Williams, der spiller Arya Stark, på den røde løber til en snak om netop Snow og hans død i afsnittet Mothers Mercy.

»Det var frygteligt, virkelig frygteligt. Alle havde det rædselsfuldt, og jeg har efterfølgende haft det dårligt, når jeg har snakket Game of Thrones med fans og kolleger, der selvfølgelig hele tiden har sagt ‘Men Jon Snow vender tilbage, ikke?” og “Ja, men det er ikke slut, vel?”, velvidende, at jeg ikke har kunnet sige noget. Det kommer en plotdrejning i dette års sæson, men jeg kan ikke sige, at Jon Snow rent faktisk er i live.«

Læs også: Så mange nye Netflix-serier er der på vej

Kit Harington er dog stadig under kontrakt med HBO, hvilket tyder på at den britiske skuespiller endnu ikke er færdig med serien – på den ene eller anden måde. I sommeren sidste år fløj han til Belfast, hvor serien blev optaget og fans har flere gange siden spottet skuespillere i og omkring byen, hvor han har været sammen med sine Game of Thrones-kolleger.

Harington var også hovedfokus i det allerførste billede som HBO udsendte i forbindelse med markedsføringen for sjette sæson. Ledelsen hos HBO fastholder dog at Kit Haringtons figur, Jon Snow, er stendød.

Vil du løbende have nyheder fra streaming-fronten, så giv Stream et Like på Facebook.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.