De sydcaliforniske klicheer stå i kø anden sæson af Bosch. Der er den ensomme og egenrådige Hieronymous ”Harry” Bosch, som sætter en Art Pepper-plade på i sin udsigtsvilla og skuer ud over det altid levende Los Angeles med sit flimrende gadelys. Der er de snoede og støvede bjergveje, stripklubberne, baglokalerne og politistationen med de bimlende telefoner og den dårlige kaffe.

Dette er forfatteren Michael Connellys Californien. Steghedt, stuvende fuld af mennesker og tilsyneladende et oplagt sted at begå mord.

I første sæson af Amazons Bosch kørte kriminalserien ud af det mest forventelige spor. En charmerende og narcissistisk seriemorder, Raynard Waits, kom i Boschs (Titus Welliver) søgelys, da han blev stoppet med liget af en ung man i sin varevogn. Herfra rodede den aldrende betjent sig ud i en menneskejagt gennem storbyens gader og oplagte skjulesteder – men det var på bekostning af alle andre figurer omkring den sammenbidte kriminalbetjent. Bøgerne, Det Tolvte Offer og Skeletternes By, der var fundamentet for debutsæsonen, gav mere plads til resten af ensemblet.

Læs også: Gamle kendinge mødes i ny sæson af Prison Break

Det har Amazon åbenbart også opdaget, for da anden sæson af Bosch åbner op over selvsamme Los Angeles, er der lagt mere vægt på en række af de andre figurer. Der bejles bl.a. til politikommissær Irvin Irvings (Lance Reddick) støtte i det nærtforestående borgmestervalg, noget der skal give den nøjeregnende statsanklager, Rick O'Shea, en plads bag skrivebordet. Imens forsøger Boschs chef, Grace Billets (Amy Aquino) at rode trådene ud mellem lokalafdelingen og FBI, da det går op for kriminalpolitiet, at deres seneste mordoffer, pornoinstruktøren Tony Allen, igennem længere tid har været under overvågning af forbundspolitiet.

Partnerskabet mellem Bosch og kollegaen Jerry Edgar (Jamie Hector) er dog stadig front and center, og som de to begynder at rode i Allens baggrund, snakke med den tidligere stripper og nu rige enke, Veronica Allen (Jeri Ryan), går det op for dem, at der er mere til sagen end bare et mord. Historien bevæger sig i øvrigt ud og ind gennem tre af Connellys værker, Den Sidste Prærieulv, Magtspillerne og Mafiaspil.

Læs resten af anmeldelsen HER.

Vil du løbende have nyheder fra streaming-fronten, så giv Stream et Like på Facebook

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.