Det er mildt sagt ikke en lille begivenhed, når Sports Illustrated præsenterer sin årlige 'Swimsuit Edition'.

Der festes og drikkes cocktails i dagevis. Mens modellerne viser sig frem og mingler - og altså også Caroline Wozniacki.

Den danske tennisspiller, der har smider alt tøjet i 2016-udgaven af det berømte magasin - kun dækket af et tyndt lag maling - var selvfølgelig også med mandag på den officielle udgivelsesdag. Her var der reception i The Altman Building i New York, hvor Caroline Wozniacki i forvejen har en lejlighed.

Her viser hun sig frem i bladet, sammen ned redaktør på 'Swimsuit Edition', MJ Gray og kvinden bag farverne på den 25-årige tennisspillers krop, makeup-artisten Joanne Gair.

»Med de to smukke kvinder, som har hjulpet mig til at se så godt ud som muligt i året 'Swimsuit Edition'. Tak,« lyder det fra Caroline Wozniacki:

Caroline Wozniacki benytter også de sociale medier til at udtrykke taknemmelig over, at hun for andet år i træk er med i Sports Illustrateds bikiniudgave (selv om hun groft sagt ikke har hverken badedragt eller bikini på). 'Tak' lyder det fra danskeren, der lægger et par billeder ud fra foto-serien.

Se nærmere på alle 18 billederne af Caroline Wozniacki kun iført bodypaint HER