Franske Victor Muffat-Jeandet styrtede voldsomt under lørdagens storslalomkonkurrence i schweiziske Adelboden.

Der opstod uhyggelige scener, da den 25-årige franskmand væltede ned ad pisten med voldsom fart og måtte hastes til et hospital i Bern med lægehelikopter for at modtage behandling.

Nu fortæller Victor Muffat-Jeandet om den voldsomme oplevelse, og hvordan hans tilstand er, i et opslag på Instagram.

I opslaget skriver franskmanden, at han pådrog sig flere sår i den ene hånd, brækkede næsen og fik en skade i det ene knæ.

'En opdatering efter mit styrt: Jeg blev fløjet direkte til hospitalet i Bern, fordi jeg blødte så meget,' skriver Victor Muffat-Jeandet i opslaget.

'Om aftenen syede de min hånd sammen, og der ser ikke ud til at være nogen problemer med sener og nerver. De opererede også næsen i løbet af natten. Resten af ​​hovedet og ryggen ser okay ud. Nu venter jeg på at blive sendt hjem til Frankrig for at gennemgå flere test i mit venstre knæ, der ikke føles specielt godt,' skriver han videre.

Franskmanden kan derfor muligvis se frem til en længere skadespause, men er glad for den behandling, som han har fået på hospitalet i Schweiz.

'Tak for alle hilsnerne. Og frem for alt tak til lægepersonalet i Adelboden og alle på Bern-hospitalet, som tog og tager sig af mig. Jeg vil holde jer opdateret,' skriver han til sine mere end 50.000 følgere på det sociale medie.

Victor Muffat-Jeandets bedste resultat ved World Cup-konkurrencerne i storslalom i denne sæson er en niendeplads.